top of page

Hier enkele recensies van cliënten

1,5 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou. Hoe fijn was het voor mij dat ik je had gevonden om mij op weg te helpen, universum had het beste met me voor !! Ik kwam bij je binnen met een waslijst aan onverwerkte emoties, conflicten en vele andere issues. Wat er niet opstond maar graag wilde; rust, in balans zijn, bij mezelf komen en genieten !!

Vandaag kwam ik weer eens bij jou: wat voel ik me stukken lichter dan 1e keer en blijer !! 
Ik ben nu waar ik graag wilde zijn; ik heb rust, ben in balans, mezelf en ik geniet weer….duizendmaal dank je wel Lieke 

 

- Anne-Mae

Na een zware tijd (verlies van mijn zoontje Gijs en mijn vader) toch eens gebroken met het feit om maar "stoer" door te gaan. Lieke heeft me weten te breken en het onderste toch boven weten te halen, waar ik zelf van stond te kijken, dat dit zou lukken. Na de behandeling (waar ik eigenlijk niet voor open stond) ging het eigenlijk heel goed maar na een paar weken kwam het er uit. Na deze tijd voel ik me echt enorm goed. Ik heb dan ook besloten om met deze sessies door te gaan, wetende dat het niet makkelijk zal zijn maar wel een positief resultaat zal opleveren.  

Nicole

 

Soms zit het allemaal even tegen en weet je niet meer hoe je verder moet. hoe heerlijk is het dan om met iemand te praten, die je helpt, je eigen weg te vinden en je eigen toekomst te maken. Dat is Lieke. Natuurlijk was het even eng, om je bloot te geven aan een vreemde maar haar open persoonlijkheid zonder (voor)oordeel maakt het makkelijk. Het is eerder alsof je tegen een oude vriendin praat. De oefening (schalen 10) heeft veel teweeg gebracht, ik denk daar nog héél vaak aan.

- Sandra Vrijssen

 

Door de bewustwording tijdens de sessies van Lieke heb ik grote sprongen gemaakt. Zij is een warme, lieve, hartelijke vrouw daardoor kon ik alles met haar bespreken. Lieke is een betrouwbare, geduldige en goed luisterende vrouw, zij wist precies de vinger op de zere plekken te leggen. Door deze sessies heeft ze mij geleerd bepaalde dingen een plek te geven, te verwerken of kan ik ze nu van me afzetten.

- J.W.

Een grote stap was het voor mij om toe te geven dat het even niet goed ging, een grote stap om hulp te zoeken. Totdat ik via een vriendin in contact kwam met Lieke. Vanaf het eerste moment werd die hele grote stap nog maar een kleine drempel. Dit komt door Lieke haar openheid, betrouwbaarheid, rust, hulp en de grote warmte die zij uitstraalt. Praten en tot rust komen dat stond centraal. Alleen dat doen waar je behoefte aan hebt en wat je nodig hebt. Dat weet ze precies na een gesprek, heel mooi! 
Lieke heeft er voor mij voor gezorgd dat ik bepaalde deuren heb gesloten maar ook weer heel veel andere deuren heb geopend. Daar zal ik Lieke voor altijd dankbaar voor zijn. Ik weet zeker dat als ik weer een keer vastloop dat ik terug ga naar Lieke, de stap naar Lieke is een stuk kleiner en je komt een soort van 'thuis'. 
Kortom, een lieve, rustige, betrokken en speciale vrouw die met hele goede sessies je weer op het goede pad krijgt. 

- S.D.

Ik ben bij Lieke terecht gekomen via een goede vriendin. Er was een moment net voor de zomer in 2016 dat ik me snel gestrest voelde, zowel thuis maar ook op mijn werk. Ik was snel onder de indruk van zaken die ik niet onder controle had. Huilde meer dan anders. Mijn humeur leed hier ook onder, waardoor mijn gezin er last van had. Op dat moment dacht ik: 'ik moet hier iets aan doen." 
Het kwam niet uit de lucht vallen, het was een optelsom van verdrietige gebeurtenissen en natuurlijk speelde mijn opvoeding en karakter ook een rol. 
Ik heb Lieke gebeld en gelijk een afspraak gemaakt. Lieke heeft mij geleerd om mijzelf beter te leren kennen en om te gaan met tegenslagen. Je hebt niet alles onder controle. Ik wilde weer in balans zijn, mijzelf niet zo druk maken en mezelf overal verantwoordelijk voor voelen. 
De behandelmethodes van Lieke spreken mij erg aan. Bijvoorbeeld door middel van therapie kom je tot eigen inzichten zoals waarom je een op bepaalde manier reageert, ook maakt Lieke gebruik van de familieopstelling, meditaties, massages en een sessie in het bos. 
Het is nu februari 2017 en ik voel me erg gelukkig. Natuurlijk heb ik wel eens een 'klotedag', maar ik laat het niet meer zo diep komen en kan er beter mee omgaan. Wat fijn is het nu dat ik een afspraak met Lieke maak voor een heerlijke massage. 

 

- Judith

Ik ben bij Lieke in de praktijk gekomen omdat, het na 6 jaar diverse behandelingen bij psychologen, eigenlijk nog steeds niet goed ging met mij. Ik had geen vertrouwen meer in, dat het ooit nog goed met mij zou gaan. Het onderdeel wat mij het meest heeft geholpen, waren de gesprekken die ik had met Lieke. Thuis kan en wil ik niet over alles praten met mijn ouders. Ik kon bij Lieke mijn verhaal kwijt, zonder dat ik gelijk veroordeeld werd of een preek kreeg. 
Lieke heeft mij geholpen om niet stil te blijven staan, maar juist dingen aan te pakken. Daardoor kreeg ik een boost en merkte ik dat er positieve dingen op mijn pad kwamen. Bij Lieke voelt het heel anders dan bij een psychologenpraktijk. Hier had ik het gevoel dat Lieke ook echt naar mij luisterde en feitelijk niet gelijk advies gaf. Ook de combinatie van gesprekken en massages vond ik erg fijn. Zo werd op zowel fysiek als emotioneel gebied aan mij gewerkt. Ik voel me nu sterker en opgewekter. Ik weet nu wat ik kan doen als ik een tegenslag heb, zodat ik weer rustig word. Ik heb geleerd om ademhalingsoefeningen te doen en maak gebruik van rustgevende olie. Ik heb weer zelfvertrouwen en kracht gekregen.

- Sterre

Een bezoek aan Lieke voelt alsof je op bezoek bent bij een vriendin: warm en vertrouwd. Lieke heeft mij door middel van coachingsgesprekken geholpen om mij zekerder te voelen en te staan voor de keuzes die ik maak. Onlangs ben ik opnieuw bij haar geweest voor een heerlijke massage. Wat een verwennerij! 

- Bodil

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij stichting BATC

(Belangen Associatie Therapeut en Consument). 

Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk via de aanvullende verzekering, controleer dit bij uw eigen verzekeraar

bottom of page