top of page

Als holistisch therapeut maak ik tijdens een consult gebruik van verschillende werkvormen. Deze zijn verbonden met de vijf natuurkundige principes: Energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en geestelijk welzijn.

Vanuit de hulpvraag van de cliënt gaan we de behandeling opstarten. De behandelingen gebeuren op basis van een holistische aanpak.

Eerst volgt een intake-gesprek waaruit zal blijken waar de cliënt hulp bij nodig heeft. We beginnen met een uitvoerig gesprek, om de hulpvraag duidelijk te krijgen en de cliënt inzicht te geven in zijn/haar aandeel en/of standpunt. Ik maak gebruik van de oefeningen uit de NLP (Neuro-Linguistisch Programmeren). Deze oefeningen geven weer nieuwe kijk op de hulpvraag en werkt verhelderend, een veelgehoorde uitspraak is dan 'zo heb ik het nog niet eerder bekeken'. Deze behandeling wordt afgesloten met een ademhalingstherapie of ontspanningstherapie. Bij het hoofdstuk werkvormen staan de diverse mogelijkheden. Hoeveel sessies er nodig zijn is op voorhand niet te bepalen. Het is mede afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt.
 
De behandeling zal bestaan uit diverse werkvormen of een combinatie ervan. Deze holistische aanpak is nodig om het helingsproces te bevorderen, het kan zelfs de klachten laten verdwijnen.

Ieder mens is uniek en veelal onstaan klachten of ziekten door een disbalans van lichaam en geest, daarom is een holistische aanpak vereist.

Klik hier voor de meest actuele prijslijst

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij stichting BATC

(Belangen Associatie Therapeut en Consument). 

Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk via de aanvullende verzekering, controleer dit bij uw eigen verzekeraar

bottom of page