top of page

Welkom op mijn website van Holistisch Therapeut

 

Ik ben Lieke Smit- van Gijzen, geboren 17 maart 1964 te Tilburg, gelukkig getrouwd en heb drie kinderen. 

Ik ben mijn carrière begonnen als leerkracht van de basisschool. Mijn interesse in de psychologie en de pedagogiek is hier aangewakkerd. Daarna ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste A en B gaan doen, om ook de anatomische en fysiologische kant van de mens te bestuderen. Ik ben tijdelijk gestopt met werken om mij volledig op mijn gezin te kunnen richten. Door de groeiende zelfstandigheid van de kinderen, kreeg ik de ruimte om mijn eigen vleugels opnieuw uit te slaan.

 

Dat vond ik al een hele uitdaging, opnieuw gaan studeren en examen doen. Ik heb een prachtige opleiding gevolgd aan de academie Holistisch Life coach in Amersfoort. Deze opleiding heeft mij persoonlijk enorm verrijkt en geleerd hoe je mensen verder kan helpen door ze op de juiste wijze te begeleiden nl; holistisch. hier kwam mijn achtergrond van pedagogiek en massages goed van pas. Zonder zweverig te worden want holistisch betekent (holos=grieks) mens als een geheel te zien. holistisch coachen is vooral gericht op lichaam en op je geest (gedachten), deze staan immers altijd met elkaar in verbinding. voorbeeld een lichamelijke klacht kan je geestelijk aardig uitputten! Maar een geestelijke klacht bv. stress heeft ook weerslag op je lichaam. een goede balans heb je nodig. Deze holistische aanpak is vernieuwend en werkt zeer verhelderend.

Bij mij in de praktijk vind je de persoonlijke warme begeleiding en een luisterend oor, die er voor zorgen dat jij je direct thuis voelt.  Veiligheid en vertrouwen zijn heel belangrijke voorwaarden in het hulpverleningsproces om samen een goede verbinding te krijgen.Net als een huisarts of andere hulpverleners heb ik een geheimhoudingsplicht. privacy-regel; wat je met mij in vertrouwen deelt zal ik nooit aan derden doorgeven. Belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ook aan de nazorg is gedacht, mocht je achteraf nog vragen of ondersteuning nodig hebben ; je blijft altijd welkom.

 

Van je "passie" je beroep maken is voor mij als een droom die uitkomt. Door de cliënten te mogen begeleiden in hun zoektocht, krijg ik enorm veel waardering en dankbaarheid terug. Hoe fijn is het als je cliënt de draad weer kan gaan oppakken? Weer een positief zelfbeeld heeft? Weer vertrouwen heeft in de toekomst? Weer lekker in zijn vel zit?

 

Ik hoop dat ik voor jou iets mag en kan betekenen. Neem even een kijkje op de website voor verdere uitleg en informatie.

 

- Lieke Smit

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij stichting BATC

(Belangen Associatie Therapeut en Consument). 

Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk via de aanvullende verzekering, controleer dit bij uw eigen verzekeraar

bottom of page